24. okt
INNHYRT: Harald Martinsen flytter vekk og begynner for seg selv, men vil befinne seg i Kirkenes en gang iblant i forbindelse med innleide tjenester for Sydvaranger.
 
Harald Martinsen ut av Sydvaranger på grunn av pengemangel
Utviklingsdirektøren i Sydvaranger blir privat konsulent.

Publisert: 08.nov.2014 23:36
Oppdatert: 23.okt.2017 10:44

Harald Martinsen har inntil nylig vært utviklingsdirektør og pressekontakt for Sydvaranger Gruve AS. Nå har han ikke lenger den stillingen i selskapet.

Ifølge et skriv fra Anthony Beckmand i selskapet, og en mail fra Martinsen selv, har han opprettet en egen konsulentbedrift.

«Bakgrunnen for at vi gjør denne endringen er behovet for å kutte kostnader og spare penger i et stadig fallende internasjonalt marked.
Vi har mange ganger sagt at vi skal snu alle stener, og i dette tilfellet er det min tur, simpelt hen fordi den nåværende økonomiske situasjonen ikke lenger gjør det forsvarlig å beholde min jobb som en fulltidsstilling,» skriver Martinsen.

Sydvaranger har slitt med dårlig økonomi dette året på grunn av dårlige malmpriser. Beckmand skriver:

«Å bygge en bærekraftig fremtid for SVG forblir et kritisk mål for Selskapet, og fortsettelsen av innsatsen for å finne vekst muligheter (sic) for driften vil bli ledet av Ismo Haaparanta og SVGs leder team. (sic)»

Ismo Haaparanta er administrerende direktør i Sydvaranger.

I mellomtiden fortsetter Martinsen som konsulent for selskapet. Han vil dermed være selskapets publikumskontakt og kommunikasjonsdirektør, men han er da hyrt inn på deltidsbasis via hans eget firma.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no