20. okt
Trond Haukanes.
Pressefoto
 
Haukanes tar over for fengselsdømt daglig leder
Kirkenesværing Trond Haukanes (58) har vendt tilbake til gamle trakter, og er ansatt som daglig leder for Øst-Finnmark regionråd.

Publisert: 18.okt.2017 17:02
Oppdatert: 18.okt.2017 17:02

Haukanes starter i jobben 1. november, opplyser Vardø-ordfører Robert Jensen, som er øverste leder for regionrådet, i en pressemelding.

Kirkenesværingen har de siste årene vært leder for Nord-Norges europakontor i Brüssel. 

Regionrådet er svært godt fornøyd med tilsettingen av vår nye daglige leder som både har bred erfaring fra privat næringsliv, offentlig virksomhet og med Norges forhold til EU. I tillegg til sin arbeidserfaring har han også hatt en rekke verv, både som styremedlem i organisasjoner og som folkevalgt, melder Robert Jensen.

Haukanes er involvert i en rekke firmaer i østfylket, og har lederverv blant annet i Kirkenes Maritime Park AS, Arctic Offshore AS og Neidenelven Eiendom AS.

Vadsø-politiker Bernt-Aksel Jensen har til nå hatt jobben som daglig leder i Øst-Finnmark regionråd. Han ble i fjor dømt til ett års fengsel i Hålogaland lagmannsrett for grov økonomisk utroskap mot sin demente (nå avdøde) kone, tidligere Vadsø-ordfører Anne Strifeldt.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no