23. okt
En fin bukett med store og små. St.Hans feiring med bålkos hos onkel Bjarne i Jardfjord. John-Egil, Solbjørg, Berit, Kurt, Heidi, Maria, Stine, Grete, Hanne, Mie, Elle, Iver, Sofie og Mikkel ( i vogna). Foto Marianne Iversen
 
Her holdes St. Hans tradisjonen i hevd
Mandag var det St. Hansaften og det er liten tvil om at mange skippet den tradisjonelle feiringen med bål og utekos på grunn av elendige værforhold.

Publisert: 25.jun.2014 15:31
Oppdatert: 23.okt.2017 10:40

Likevel var det folk som trosset vind, regn og tre-fire grader og koste seg utendørs. Bildebevisene ser du her. Dette er kommunens freskinger!

En fersk undersøkelse viser at tradisjonen med St. Hans og bål ikke lenger holdes spesielt godt i hevd i dette landet. Bare 15-20 prosent feirer St. Hans. Her i Sør-Varanger tyder mye på at andelen er noe større.

Med disse bildene fra årets St. Hans-feiring ønsker vi alle en riktig god sommer. Uansett vær.

Og husk;i hele sommer tar vi imot sommerbilder fra leserne som presenteres i hver avis. Bli med du også! Da er du automatisk med i trekningen av en mini-Ipad!

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no