23. okt
SLUTTER:Både hovedtrener Frank Mikkelsen (t.h) og assistent John Henrik Mienna slutter som trenere for Hessengs damer. Foto Tor Sandø
 
Hessengdamene ledet, men tapte.
Poengene uteble også i siste kamp for Hesseng damer med tap 2-4 for Porsanger.

Publisert: 03.okt.2016 19:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

Hesseng ledet 1-0 ved pause, men greidde ikke står imot motstanden utover i oppgjøret. Neste seong spiller laget i 3.divisjon.

Martine Vang sørget for pauseledelse ved å sette returen i mål etter frispark som smelte i stanga. Therese Midtli stod bak Hessengs andre mål.

Mange spillere

Trener Frank Mikkelsen sier at kampen var ganske symptomatisk for hele sesongen: laget scorer ikke på sjansene og slipper inn mange mål bakover.

- Det har vært en tung sesong. Vi har egentlig ikke vært så mye dårligere enn de andre lagene, men har ikke fått tatt ut potensialet i laget. I løpet av vinteren og våren fikk vi flere langtidsskader. Og i høst er mange jenter dratt på skole, sier han.

Frafallet og gjennomstrømninger har vært stor. Totalt sett er 37 spillere brukt i sesongen.

- Mot Porsanger slapp vi til mange unge spillere, blant annet 2001-spiller Sofie Bækø som debuterte på en overbevisende måte, opplyser han.

Slutter som trener

Mikkelsen takker for seg etter denne kampen. Han har fulgt laget tre år, de to første årene i 3.divisjon. Også assistent John Henrik Mienna slutter.

- Nå har jeg lyst til å gjøre litt andre ting. Det har vært artig og morsomt, men det er en tid for alt. Laget kan få en ny giv med nye trenere, sier Mikkelsen som legger til at han nå ønsker å følge opp sine to gutter som spiller på henholdsvis Senja og KIF.

- Men jeg håper det er et damelag i Sør Varanger neste år, avslutter han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no