10. des
HETT: Det har gått hett for seg i flere boliger i Sør-Varanger denne været. Politiet ber folk oppføre seg selv om det er varmt i været.
 
Hett i sentrum
To brødre barket i hop i Kirkenes natt til søndag.

Publisert: 02.jun.2013 20:59
Oppdatert: 23.okt.2017 10:48

Det var ikke bare været som var hett denne helgen. I en bolig i Kirkenes gikk det også temmelig hett for seg mellom to brødre i 20-årene. Begge brødrene ble tatt med til politistasjonen. Forholdet er anmeldt.
Det var ikke eneste tilfellet av slossing i Sør-Varanger denne helgen.
En 21 år gammel mann ble slått og sparket av flere menn på torget i Kirkenes. Han har blant annet skader i ansiktet. En 19 år gammel mann er pågrepet og innbrakt av politiet, mistenkt for deltakelse i voldsutøvelsen.
En kvinne i 20-årene har opplyst til politiet at hun ble utsatt for vold av en kvinne sist i tenårene. Forholdet vil bli anmeldt.
Politiet på twitter sier at det er kommet inn mange meldinger om festbråk fra boliger i Sør-Varanger denne helgen og minner alle om at godt vær ikke gir noen rett til å forstyrre alminnelig ro og orden.
Det har også vært promillekjøring denne helgen. En mann i 30-årene fra Estland er pågrepet og siktet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand.
En eldre mann som ble rammet av sykdom måtte hentes ned fra Jarfjordfjellet med god hjelp fra Forsvaret, politi og helsepersonale.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no