9. des
LEDER: Hilde Michelsen er ny leder ved NAV Sør-Varanger. (Arkivfoto).
 
Hilde Michelsen ny NAV-leder
Hilde Michelsen tar fra 15.desember over som ny leder ved NAV Sør Varanger.

Publisert: 15.des.2016 22:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:12

- Michelsen har lang fartstid ved Sørvaranger-kontoret og bred kunnskap om oppgavene i NAV. Vi føler oss trygge på at vi nå har funnet en svært god løsning både for kommunen og for NAV sine brukere der, sier fylkesdirektør i Finnmark, Nina Haugen i en pressemelding.

Konkursen i Sydvaranger gruver har det siste året stilt kommunen på store prøvelser og Michelsen har ifølge NAV vært sentral i arbeidet fra NAVs side for å dempe de negative konsekvensene det har når en hjørnesteinsbedrift i et samfunn blir borte på kort varsel.

- Dette har vært krevende oppgaver der de berørte måtte sikres råd og veiledning om muligheter som finnes og grep som må tas. Deretter inntektssikring for de som måtte ha det, skriver Haugen.

- Fortsatt pågår oppfølgingen og vil stille krav til oss i lang tid fremover. Jeg er opptatt av å sette våre ansatte i stand til å gjøre en best mulig jobb for kommunens befolkning. Vi må jobbe systematisk og kreativt og hele tiden lete etter nye muligheter. Så langt har det gått over all forventning, med en ledighet som kryper nedover. Denne trenden tror jeg vi skal klare å holde for Sør Varanger er en mulighetskommune, definitivt, sier Michelsen i pressemeldingen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no