12. des
 
Holder keltisk gudstjeneste
Enkelt og jordnært.

Publisert: 15.jun.2016 21:30
Oppdatert: 23.okt.2017 11:05

Med keltisk liturgi, irske salmer og en samtale i stedet for preken blir det keltisk gudstjeneste i Kirkenes kirke søndag 19. juni.

- Det blir en samtale mellom presten og noen i menigheten i stedet for preken, en samtale om tro og tvil. Og kanskje mest om tro, forteller Astri Bye Ramberg.

Ramberg, som sitter i Sør-Varanger menighets gudstjenesteutvalg, forklarer at den keltiske liturgien er ganske enkel og jordnær.

- Salmene er irske, men synges på norsk, og det blir mange kjente toner. Vi har en forsangergruppe som leder an. Det blir nattverd, og etter gudstjenesten blir det et enkelt kveldsmåltid for de som har lyst til å være med.

Prest i den keltiske gudstjenesten er Audhild Kaarstad.

- Vi i menighetsutvalget vil gjerne få til litt forskjellig, og har allerede planer om en helt spesiell gudstjeneste til høsten, sier Ramberg som ønsker alle hjertelig velkommen til den noe spesielle gudstjenesten.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no