7. des
SPENT: Amund Erlandsen Sandø (15) skal trene sammen med Rosenborg guttelag ei uke Foto: Jørn Fossmo
 
Høstferie med Rosenborg
15-årige Amund Erlandsen Sandø på Kirkenes IF sitt guttelag har vært så heldig å få muligheten til å trene sammen med guttelaget til Rosenborg Ballklub.

Publisert: 03.okt.2016 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

KIF-spilleren reiser nedover til Trondheim i neste ukes høstferie. Amund spiller på guttelaget til KIF, men har også fått prøvd seg i noen kamper for andrelaget i 5. divisjon denne sesongen. Nå venter treningsøkter med RBKs guttelag (G15 og G16) på Lerkendal kommende mandag, tirsdag, onsdag og torsdag.

- Jeg gleder meg og er spent på nivået og hvordan de trener, forteller Amund, vel vitende at RBK ofte er representert med mange landslagsspillere på de aldersbestemte landslagene.

- Jeg håper å lære noe nytt. I tillegg kommer jeg nok til å se på treningene til A-laget og få med meg en seriekamp mellom Rosenborg og Vålerenga på Lerkendal søndag, sier han og legger til at han har en søster i Trondheim og mer familie som han skal besøke og bo hos.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no