19. okt
FLOTT: Det var knall påskevær da dette bildet ble tatt onsdag ettermiddag. Det er imidlertid ikke sikkert at det blir sånn til uka. (Foto: Martin Gramnæs).
 
Høyst varierende påskevær
Det blir ikke konstant solveggføre i Sør-Varanger til påske.

Publisert: 27.mar.2015 08:34
Oppdatert: 23.okt.2017 10:49

Vakthavende meteorolog Ola Mellem melder om påskevær på begge sider av skalaen i år.

Palmehelga

Mange starter påskeferien allerede til helga, og på fredag kan det bli vindfullt forklarer meteorologen.

- Det kan bli perioder med sterk kuling og liten storm fra sør-vest i utsatte strøk på kvelden, forklarer han. Det vil bli for det meste oppholdsvær, og det kan bli perioder med sol. Lørdagen starter med sørlig frisk bris.

- Det kan bli nedbør i form av snø eller sludd, men for det meste oppholdsvær. Det samme kan sies om søndagen. Da også med perioder av sol, men vinden vil dreie på nord tilføyer han. Temperaturmessig vil det ligge på rundt null grader på dagtid og ned mot fire-fem minus på natta.

Varierende

Denne varierende værtypen vil fortsette utover påska. Mandag vil by på vestavind og oppholdsvær.

- Etter dette varierer det mye og varselet er usikkert. Vi kan ikke love en sammenhengende periode med godvær, men heller ikke bare dårlig vær, sier han. Med tanke på temperaturer og vind, ser både Yr og Storm ut til å være rimelig samstemte med temperaturer mellom minus to grader og rundt nullpunktet de første påskedagene. Storm melder imidlertid nedbør i form av snø og sludd tirsdag og deler av onsdag mens Yr melder oppholdsvær.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no