16. okt
 
Hundelufter lyste i vinduet - ble slått med stokk
Gammel mann i Jarfjord likte ikke lys igjennom vinduet.

Publisert: 14.sep.2016 22:18
Oppdatert: 23.okt.2017 11:08

En mann som var ute og luftet hunden sin i Jarfjord onsdag kveld, fikk stokkeslag i nakken. Mannen skal ifølge politiet ha vært ute og luftet hunden sin, da han ble konfrontert av en eldre mann.

Turgåeren hadde nemlig hodelykt på hodet, og da han gikk på veien forbi den eldre mannens hus skal lyset fra hodelykten ha havnet på feil sted.

– Turgåeren lyste på vinduene, og den eldre mannen oppfattet det som provoserende, forteller operasjonsleder Gunnar Øvergaard ved Finnmark politidistrikt.

Turgåeren gikk til enden av veien og snudde. På vei tilbake forbi huset sto beboeren der med stokk i hånda, og turgåeren fikk et slag over nakken. Det ble litt håndgemeng, som endte med at turgåeren tok stokken fra den eldre mannen.

– Turgåeren ble ikke skadet, men vi forstår at det var ubehagelig nok, sier Øvergaard.

Ifølge operasjonslederen skulle politiet bort til den gamle mannen for å snakke med ham torsdag. Det blir neppe noen videre følger av hendelsen, om ikke turgåeren anmelder saken.

Øvergaard visste ikke om saken var anmeldt. Operasjonsleder Lars Gaupset, som nettavisen iFinnmark snakket med onsdag kveld, kunne fortelle dem at turgåeren ikke er interessert i å anmelde den eldre mannen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no