16. okt
BRANN: Eneboligen på Myrstad mellom Elvenes og Storskog brant helt ned til grunnen.
Foto: Yngve Grønvik
 
Hus brant ned på Elvenes
En enebolig på Elvenes var lørdag morgen overtent, og brannvesenet driver med kontrollert nedbrenning. En person kom seg uskadd ut av bygningen.

Publisert: 24.feb.2018 08:54
Oppdatert: 24.feb.2018 11:08

– Vi fikk en melding 2.20 om røykutvikling i et hus. Det var en som oppholdt seg i huset som meldte fra til brannvesenet som varslet oss. Alle nødetater rykket ut. Dessverre ble huset raskt overtent og det lot seg ikke redde, sier Ann Rigmor Søderholm, operasjonsleder i Finnmark politidistrikt, til NTB natt til lørdag.

Brannvesenet gikk i gang med kontrollert nedbrenning av huset.

– Det er registrert tre personer på bopelen, men kun en var hjemme. Denne personen er tatt hånd om og har funnet alternativ bopel. Det er ikke snakk om personskader, men det er muligens en katt i bygningen. Det er uavklart, sier Søderholm.

Brannvakta i Kirkenes opplyser til SVA at huset var overtent da de kom til stedet. Siste mannskaper som hadde drevet etterslukking, dro fra stedet ved 8-tida lørdag morgen. 

Politiet opplyser til iFinnmark at det var en mann i slutten av 30-årene som var i huset, og kom seg ut og fikk ringt brannvesenet.

Årsaken til brannen er foreløpig ukjent.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no