23. okt
BUSSEN: Ser denne folkevognbussen kjent ut for noen av SVAs lesere?
 
Hvem eide bussen?
Et klistremerke med Kirkenes på dukket opp på tv-skjermen til Jonny Svendsen. Kanskje leserne vet mer?

Publisert: 25.aug.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:07

Facebook har en gruppe som heter Sør-Varanger på 80-tallet, og der kom det et morsomt innlegg på mandag. «Sitt å ser på Med hjartet på rette staden, og med mitt falkeblikk ser æ at det står Kirkenes i bakruta på folkevognbussen. Tøft!!!», skriver Jonny Svendsen.

SVA kan bare slutte seg til de andre begeistrede kommentarene og være enig i at Svendsen virkelig har falkeblikk! Hvordan klistremerket havnet på bussruta vites ikke, men kanskje bilen har vært eid av en engelskmann som en gang har vært på ferie i Kirkenes?

Nei, det tror ikke Svendsen, for sjåføren sitter ikke på høyre side, slik han ville gjort på en engelsk bil, men på venstre side, slik man ville gjort f. eks. i Norge.

- Derfor lurer jeg på om denne bussen faktisk har vært eid i Kirkenes? Om så er og noen kjenner den igjen hadde det jo vært veldig artig, sier Svendsen.

Sjansen er nok ganske liten for at det faktisk er en tidligere Kirkenes-buss, ettersom de aller fleste land i verden har rattet på venstresida. Vi spør likevel leserne om de kjenner igjen bussen og håper på et positivt svar.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no