19. nov
PYNTER: Silje Traa Celius og Hillbjørg Nilsen henger opp adventsstjerna og pynter julevinduet hos Kirkenes Husflid. (Foto Birgitte Wisur Olsen)
 
Hvem pynter finest i adventstiden?
Har du gått forbi et vindu nå i desember og tenkt at det var spesielt flott pyntet? Har du sett et lyspyntet hus du likte godt? Eller et juletre, eller kanskje en fantastisk dekorasjon?

Publisert: 30.nov.2013 14:24
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Da kan du være med og kåre årets fineste advents- og julepynt, uansett kategori. Vinneren får en overraskelse fra Sør-Varanger Avis. Men vi trekker også ut en overraskelse blant de som sender inn forslag.

For å få opp adventsstemningen nå de siste ukene før julehøytiden, utfordrer vi nemlig deg til å være litt ekstra observant og legge merke til hvordan det pyntes til jul rundt deg. Kreativiteten er stor og smaken forskjellig. Noen liker at det er overdådig pyntet, både inne og ute. Andre synes det enkle er det beste, mens andre igjen følger en

stil fra A til Å. Noen mikser og blander det meste og synes det er finest. Hva synes du?

Kanskje har du allerede lagt merke til naboens pyntede vindu, et flott butikkvindu, eller et julepyntet hus, juletre eller annen julepynt du har sett i bybildet eller i bygda du bor i? Eller synes du kanskje din egen kreativitet gir det fineste resultatet? Ta bilde av det som har imponert eller gledet deg og send det til redaksjon@sva.no. Skriv og fortell hvor bildet er tatt, og glem heller ikke ditt navn og din adresse. Du kan også komme innom avisen med bilde og informasjon hvis du synes det er enklest.

Sør-VarangerAvis publiserer bildene etterhvert som de kommer inn. Du kan sende inn forslag helt frem til mandag 23. desember.

Lykke til og ha ei flott adventstid!

Hilsen redaksjonen

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no