21. okt
HOPP: Lengdehopp i Barentshallen under fjorårets idrettsgalla i Barentshallen. (Begge arkivfoto: Håvard Mækelæ).
 
Idrett hele helgen
Det vil bli idrettslige aktiviteter hele helgen på flere arenaer kommende helg. Det er klart for Barnas idrettsgalla igjen.

Publisert: 27.okt.2016 10:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:10

Hesseng idrettslag som står arrangør, men samarbeider med Sør-Varanger rideforening, Kirkenes Taekwon-Do klubb, Sandnes IL, Kirkenes klatreklubb, Kirkenes IF håndball, Kirkenes danseklubb, Stall fire vinder og Barentsbadet om arrangementene.

Ridning

Det tradisjonsrike Barnas idrettsgalla er åpent for alle barn fra første til sjuende klasse og er en ypperlig mulighet der ungene kan prøve seg i flere idretter over en hel helg.

Idrettsgallaen innledes fredag kveld med to timers runderidning sammen med Sør-Varanger rideforening på Stall fire vinder på Sandnes.

Det blir aktiviteter ute siden taket på ridehallen er ødelagt. Ungene får hilse på hestene mens de står i bås også, mens de voksne kan gå i kafeteriaen. De som vil melde seg på må gjøre dette snarest på skjemaet som finnes på Hesseng idrettslags hjemmeside på internett.

Barentshallen

På lørdag vil all aktivitet foregå i Barentshallen. Her vil Kirkenes Taekwon-do klubb, Sandnes ILs orienteringsgruppe, Kirkenes danseklubb og Kirkenes IFs håndballgruppe ha egne aktiviteter for barna. I tillegg vil Hesseng IL stå for aktiviteten den første delen av dagen, med øvelser som kast, høyde, løp og lengdehopp. Det er også kafédrift i Barentshallen. Alle deltagerne vil få premie på slutten av lørdagen.

Gymsal og bad

Søndag vil foregå i gymsalen på Kirkenes skole og i Barentsbadet. Her vil Kirkenes Klatreklubb og Barentsbadet ha opplegg.

Arrangøren understreker at alle barn under ti år må ha med seg en voksen inn i Barentsbadet. Her er det også mulig å alliere seg med andre. Det er minimum én voksen per tre barn under ti år. Alle påmeldte til Barnas Idrettsgalla har inngang til bassenget inkludert i påmeldingavgiften, mens badende foresatte/søsken må betale 50 kroner for inngang.

- Vi håper så mange som mulig ønsker å være med på denne helgen fylt med glad aktivitet. I fjor ble det satt deltager rekord med over 180 påmeldte barn, sier arrangørene i HIL som håper å slå den rekorden denne gang.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no