11. des
GODT SLÅTT: Anastasia Vasilieva er en talentfull badmintonspiller fra Kirkenes. I Båtsfjord Open vant hun damesingel senior.
 
Imponerte i Båtsfjord Open
Badmintonspillerne fra Kirkenes slo godt fra seg i forrige helgs Båtsfjord Open. Anastasia Vasilieva var en av spillerne som imponerte.

Publisert: 07.apr.2014 10:41
Oppdatert: 23.okt.2017 10:38

Sju spillere og noen ledere fra Kirkenes tok turen til Båtsfjord og kom søkklastede hjem igjen med pokaler fra Open. Ett gull, fire sølv og tre bronsemedaljer var med i bilene i den strabasiøse turen hjem til Kirkenes i uværet.

Til topps

- Utviklingen er stor hos spillerne. Det er stor framgang hos mange og flere av klubbens spillere vant sine første kamper denne helgen, sier trener Aksel Espeseth.

Talentfulle Antastasia Vasilieva gikk helt til topps i damesingel senior. Det ble også flere premier på familien Vasilieva, nemlig Anastasias mor, Olga, som fikk andreplass i damedouble senior.

Nora Malterud kom helt til finalen i double, men måtte se seg slått av et sterkt par fra Berlevåg. Karina Andreassen måtte også gi tapt i en spennende semifinale i double. Ylva Rohde måtte også nøye seg med en tredjeplass i mixdouble sammen med Kim André Hansen fra Berlevåg.

Sterke russere

Ingelin Espeseth kom seg til finalen i A-klassen i mixdouble og spilte også i herredouble senior. Begge finalene endte med tap mot sterke russiske spillere.

- Det at det også deltok russiske spillere i turneringen gjorde den ekstra spennende. At nye spillere deltar er artig for de norske spillerne og skaper relasjoner på tvers av landegrensene, sier Espeseth.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no