15. okt
STORSKOG: Ordfører Rune Rafaelsen er skuffet over at det ikke er satt av penger til ny grensestasjon på Storskog.
 
Ingen grensestasjon på statsbudsjettet
– Jeg er veldig skuffet over at det ikke er bevilget penger til å bygge ny grensestasjon på Storskog, sier ordfører Rune Rafaelsen (Ap).

Publisert: 06.okt.2016 11:05
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

Regjeringen la torsdag fram forslag til statsbudsjett 2017, men det Rune Rafaelsen hadde håpet, en ny grensestasjon på Storskog, er ikke med i budsjettet.

Les også: Utredning av ny Storskog-grensestasjon ut på anbud

Skuffet

– Jeg er veldig skuffet over dette. Jeg hadde håpet på at vi skulle få en ny grensestasjon på Storskog, sier ordføreren.
– Ellers er det ingenting nytt i statsbudsjettet, regjeringen har ingen nye prosjekter her, og 20 millioner i omstillingsmidler etter konkursen på Sydvaranger visste vi at vi fikk. Vi ba om 180 millioner kroner, men fikk 20 millioner i fjor og 20 millioner i år. Selv har vi satt av 16 millioner. Det betyr at vi har 56 millioner kroner til omstilling i kommunen, sier Rafaelsen.

Ingen nyheter

Det er satt av 135 millioner kroner for å gjøre ferdig E105 mellom Hesseng og Storskog, og det er satt av 32 millioner kroner til å styrke grensevakten.
– Dette er heller ingen nyhet, dette fikk vi vite i sommer, sier Rafaelsen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no