6. des
Inngår samarbeid: Norwegian og Widerøe. Arkivfoto
 
Norwegian og Widerøe inngår rutesamarbeid
Norwegian inngår rutesamarbeid med Widerøe

Publisert: 26.jan.2018 12:00
Oppdatert: 26.jan.2018 12:14

Norwegian og Widerøe har inngått et samarbeid som innebærer at Widerøe- og Norwegian-passasjerer snart vil kunne bestille billetter hos det ene selskapet og fly med det andre.

Avtalen betyr at man også snart skal kunne bestille reiser der man først flyr en rute med det ene selskapet og siste del med det andre.

På Widerøes nett inkluderer dette alle rutene i Norge, både anbudsruter og de kommersielle innenriksrutene. Nordland, Troms og Finnmark er med, bortsett fra en flyrute mellom Bodø - Bardufoss.

Flygningene vil kun være tilgjengelig gjennom Widerøes kanaler og estimert lansering er i første halvdel av mars, opplyser Norwegian i en melding.

KAN SJEKKE INN BAGASJE

– Widerøe gjør flere ting for å sikre at kunder på små steder skal ha et godt tilbud. Vi fortsetter det gode samarbeidet med SAS, oppretter nye direkteruter og inngår samarbeidsavtale med Norwegian på kortbanenettet, opplyser selskapet til NTB.

Ifølge Widerøe vil den nye avtalen sikre Widerøes kunder større valgmulighet hva gjelder reiserute, tidtabell og pris.

Såkalt gjennomgående billetter vil gi kunden langt kortere reisetid ifølge Widerøe. Reisende vil nå kunne sjekke inn bagasje helt fram til bestemmelsesstedet i Norge. Avtalen innebærer samtidig at passasjerer ivaretas ved kanselleringer eller forsinkelser underveis.

Avtalen er inngått i tråd med bestemmelsene i anbudsavtalen mellom Widerøe og Samferdselsdepartementet.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no