15. okt
KOMMER: Phil Wood har lang erfaring i arbeidet med kulturutvikling. Mandag kan du treffe han på Barentssekretariatet. (Pressefoto)
 
Inviterer til urbane samtaler
Pikene på broen arrangerer åpent møte med Phil Wood på mandag. Temaene er urbanisme, byanalyse og aktivitet i byen.

Publisert: 15.feb.2014 12:26
Oppdatert: 23.okt.2017 10:36

Phil Wood (55), skribent, forsker og aktivist, og Pikene på Broen inviterer til presentasjon og samtale rundt urbanisme og byanalyse på Barentssekretariatet mandag formiddag. Temaet for presentasjonen er «City squares - busy places, empty spaces?» (Bytorg - travle steder, tomme steder?)

Kulturutvikling

Phil Wood har siden 2000 vært partner i by- og kulturutviklingsselskapet Comedia, som holder til i Huddersfield i England. Han har blant annet vært rådgiver for den engelske regjeringen, har en mastergrad i europeisk kulturplanlegging og har utgitt boka «The Intercultural City: Planning for Diversity Advantage» (Den interkulturelle byen: Fordeler med mangfold i planleggingen). I 2004 ledet han EUs pilotprosjekt i byutvikling, Creative Town Initiative. I denne forbindelse gjestet han også Barents Spektakel 2004. Dette blir tredje gang Phil Wood besøker Kirkenes.

Til folket

Phil Woods presentasjon mandag 17.februar er en del av Pikene på Broens helårlige formidlingsprogram, BAR Out, som bringer kunstneren ut til folket og folket i kontakt med kunstneren. Med BAR Out ønsker Pikene på Broen å legge til rette for gode kunst- og kulturopplevelser i Kirkenes, Nikel og Murmansk.

KOMMER: Phil Wood har lang erfaring i arbeidet med kulturutvikling. Mandag kan du treffe han på Barentssekretariatet. (Pressefoto)

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no