18. nov
VINNERBILDET: Lise-Lott Bjørk fotograferte barnebarna som badet i Grense Jakobselv. (Foto: Yngve Grønvik)
 
Iskaldt i sjøen ble fotovinner
- Nei, så artig! Det hadde jeg helt glemt, ler årets vinner av sommerfotokonkurransen. Lise-Lott Bjørk fotograferte sine barnebarn som badet i den iskalde sjøen.

Publisert: 03.sep.2016 14:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:08

Juryen i redaksjonen falt pladask for badebildet til Lise-Lott Bjørk. Motivet er så typisk for sommeren i nord. Det ser så fristende ut å bade, men vannet kan være iskaldt. Den minste av de to hutrer seg krokete når han setter føttene i vannet. I tillegg er bildet fint komponert og fargene er fine og duse. Lise-Lott Bjørk har fanget en liten historie om en klassisk sommerkveld i Sør-Varanger med kameraet sitt.

Ishavet

- Det var så kaldt i vannet, men bade ville de og skulle de, ler Lise-Lott Bjørk. Det er barnebarna sine, Niilo, som er tre og et halvt, og Konsta, som er to år gammel, som bader i Ishavet i Grense Jakobselv.

- Jeg var veldig usikker på om bildet ble bra nok, for det er bare tatt med mobiltelefon, sier Lise-Lott Bjørk. Men dagens mobilkameraer kan absolutt være gode nok, bare man husker på å sette det på høyeste kvalitet. Og en annen ting er at det som regel er det kameraet man alltid har med seg.

Premien i sommerfotokonkurransen er en iPad Mini, og det ble vinnerfotografen glad for.

- Tusen takk for den fine premien, dette var virkelig artig og overraskende, nå må jeg bruke helga til å sette meg inn i dette, ler Lise-Lott Bjørk.

Takk for bildene!

På side 16 og 17 i dag kan du også se noen av de aller siste bildene vi fikk inn til vår veldig populære konkurranse. SVA takker så mye for bidragene, det har vært kjempeartig å se på bildene deres og ønsker alle en god høst!


Alle bildene i SVAs sommerfotokonkurranse kan du se her.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no