8. des
FORBILDE: DnB-sjef Liv Jullum Kristoffersen delte ut idrettsprisen til Iver Kjellmo Johansen sist lørdag.
 
Iver vant idrettsprisen
Taekwon do-utøveren Iver Kjellmo Johansen vant årets idrettspris og 25 000 kroner. – Jeg er utrolig takknemlig. Pengene kommer godt med, sier han.

Publisert: 02.aug.2014 15:43
Oppdatert: 23.okt.2017 10:41

Iver er ingen hvem som helst innen kampsporten Tae kwon do. Kirkenesutøveren har to gull og ett sølv på nasjonalt nivå og ikke mindre enn fire bronsemedaljer på internasjonalt nivå.

Når han skal fortsette å spise kirsebær med de nasjonene som virkelig satser på Tae kwon do, så kommer 25 000 kroner godt med.
– Han har gjort en strålende figur i idretten sin. Han satser på et høyt nivå, er et forbilde og inspirerende for de yngde deltakerne i Kirkenes taekwon do-klubb, sa DnB-sjef Liv Jullum Kristoffersen da hun delte ut idrettsprisen til Iver Kjellmo Johansen.
16-åringen ble strålende fornøyd med å ha vunnet prisen.
– Ja, dette var virkelig kjempestas og er viktig for videre satsing, reising og utstyr, sier Iver, som har svart belte 1. Dan i Taekwon do.

Les mer i tirsdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no