13. des
ILD: Bil gjennom ild, en gjenganger når det er motorshow. (Alle foto: Tor Sandø).
 
Jonas og Kyrills store dag
Jonas Raab og Kyrill Lind Hansen er kompiser. Onsdag hadde de en stor dag da de begge fikk sitte på de største Monster-truckene de noen gang hadde sett.

Publisert: 03.aug.2013 11:14
Oppdatert: 23.okt.2017 11:04

Begge de monster truck-gale guttene fra Kirkenes er ti år gamle. De er mer enn gjennomsnittlig interesserte i biler som går fort, biler som krasjer og ikke minst; stoooore biler. Og dem var det mange av på grusen ved Bjørneparken onsdag.

Var der i fjor

- Jeg var der under showet i fjor også. Men det er enda flere og større biler her i år, sier Jonas som derfor var litt «ekspert», der vi sto bak sikkerhetslinjen. For når det kommer store trucker og biler som går fort, så er det greit å stå på behørig avstand, sånn for sikkerhets skyld.

- Det er ikke noe særlig hvis de krasjer med oss, for å si det sånn. Heldigvis har ikke det skjedd, sier Jonas.

Hot Wheel Brothers heter de, tyskerne som shower, krasjer, kjører gjennom brennende firkanter og ikke minst kjører med de største av de største bilene. Og som nok er de eneste firhjulingene som kan konkurrere med monster-truckene som kjører i gruvene i Bjørnevatn.

Ikke prøv dette hjemme

- Og husk, ikke prøv dette hjemme, sa speakeren.

- Ja, det ville tatt seg ut, sier Jonas.

- Kan ikke vi gjøre dette hjemme da, sier Kyrill til pappa Stein, som hadde tatt med motorgutta til Bjørnevatn onsdag. Og som var med da Jonas og Kyrill fikk sitte på en av monster-bilene etter at showet var over.

Totalt rundt 250 motorinteresserte store og små kom for å se monstertruck-brødrene med de varme hjulene kjøre i Bjørnevatn torsdag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no