14. okt
GLADE: Elever og lærere ble glade for førjulsgaven fra Kimek.
 
Julegave til elektrolinja
Nissen kom tidlig i år for elevene på elektrolinja. Han heter Erlend Iversen og hadde med 16 splitter nye el-motorer som skal brukes i undervisningen.

Publisert: 16.des.2013 15:42
Oppdatert: 23.okt.2017 10:35

Iversen er leder for elektroavdelinga på Kimek, og kunne overlevere de nye moderne motorene med starterutstyr til teamleder og faglærer, Gjermund Hansen fredag.

På laget

Gavepakken tilsvarer et helt klassesett og det er elevene på andreåret som først skal ta det i bruk i andre termin på nyåret.

- Dette er tidsriktig utstyr som de vil møte på ute i arbeidslivet, forteller Hansen, som mener at det er én ting at man får materiellet.

- Det viktigste er at de tar oss med på laget på denne måten. Vi har jo hatt et samarbeid i flere år og vi setter stor pris på det, sier Hansen. Kimek er blant annet fast inventar på arbeidsmessa som skolen arrangerer en gang i året.

Moderne

- Disse er gode og moderne motorer som vi selv bruker ute hos våre kunder, og som benyttes i industrien. Mange av elevene er ute i praksis hos oss, og flere begynner også å jobbe på Kimek, sier Iversen. Også elevene ser frem til å begynne å mekke på nyanskaffelsene.

- Det blir bra å få skrudd på disse, sier en tydelig fornøyd Odd Arne Ringfoss. Ja det ser bra ut. Dem vi har nå er det mye forskjellig med, tilføyer Iselin Daniloff.

- De motorene vi har er gamle og slitne, med disse kan vi også prioritere å kjøpe annet nytt utstyr, sier lærer Hansen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no