12. nov
Glade unger under under julegrantenningen på torget søndag kveld. Foran Niclas Paulsen (5) og Celia Paulsen (29, og bak Patrica Baltrunas (7). (Foto: Jørn Fossmo).
 
Juletretenning på torget for 35. gang
Rundt 400 store og små var møtt fram for å overvære den tradisjonelle juletretenning på torget denne første søndagen i advent.

Publisert: 29.nov.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:11

Også i år var det Lions Club Kirkenes som stod bak arrangementet. Henry Håkonsen i Lions Club Kirkenes forteller at det er 35. gang de sørger for å tenne juletreet.

Fornøyd

- Nissene delte ut over 400 godterposer. Arrangementet fungerte godt. Vi er glade for å gjøre noe hyggelig for stedets befolkning, og mange kommer med ros til oss etterpå, sier han.

- Det er en del som gjøres i forkant. Vi ordner med musikken, setter opp teltet, steker vafler og pakker julegodter.

Gir til fattige

Før gaveutdelingen leste Frelsesarmeen opp juleevangeliet. Så gikk voksne og barn rundt juletreet. Håkonsen sier at noen av inntektene tilfaller Frelsesarmeen som gir til de som trenger litt midler til jul.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no