21. okt
HILSEN: Kåre Storvik kommer med en god hilsen til de som kjemper for Kirkenes framtidige olje- og gasseventyr. (Arkivfoto: Tor Sandø).
 
Kåre Storviks nyttårshilsen
Kjære venner, da er det på tide å takke bedriftsnettverket vårt, kommunen og havnen  i Kirkenes for et godt samarbeide I året som nå snart er over. Spesielt når det gjelder markedsføring og tilrettelegging for 23 runde.

Publisert: 31.des.2016 13:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:13

- Vi er glade over å få være en markedsbedrift som har et nøytralt, godt og fortrolig forhold til alle bedrifter i Kirkenes, til kommunen og til havnen.  Og for at vi kan bruke våre kunnskaper og nettverk til å overvåke markedene og profilere og markedsføre dere alle der beslutningstakerne er å treffe. Vi er overbevisst om at det vil åpne seg mange nye muligheter for havrettet virksomhet i Kirkenes i det nye året. Og vi skal forfølge dem alle. Vi satser på et fortsatt samarbeide om å videreutvikle og distribuere  Kirkenesbrosjyren, nordområdekartet og andre markedsverktøy.

Møteplasser

Og vi har allerede meldt Kirkenes på følgende nasjonale og internasjonale møteplasser med våre Arctic Europe messestands og delegasjoner for 2017:

- Barentshavkonferansen i Hammerfest

- OTC i Houston

- Offshore Europe i Aberdeen

- Transport og Logistikk på Gardermoen

- OTD i Stavanger

Og andre fremstøt er under planlegging.

Tror på Kirkenes

- Vår sterke tro på Kirkenes som industrielt og logistisk nav i nord gjør at vi prioriterer Kirkenes i denne profileringen  . Vi utvikler grafisk materiell som gjenbrukes. Vi beregner oss ikke inntekt av tidsbruk eller fortjeneste på tiltakene våre. Vi er uavhengige av oljeselskaper og virkemiddelapparat. Og vi bygger vår virksomhet på kunnskaper og nettverk  hos våre medarbeidere i Norge, Finland, Russland og Skottland, sier Storvik.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no