9. des
BLÅS GRØNT: Alle russ som blåser grønt hos politiet er med i trekningen av reisegavekort på 7 500 kroner. På bildet ser vil rødrussepresident, Fredrik Falle, Tord Nilsen og Fredrik Gærna fra svartrussen, premiesponsorer, Ellen Gamnæs og Linda Harila, samt politibetjent Jørgen Hansen som skal stå for alkotesten.
 
Kan blåse seg til syden
Frister med gavekort til edru russ.

Publisert: 15.mai.2014 10:44
Oppdatert: 23.okt.2017 10:39

Russetiden nærmer seg slutten, men fremdeles står 16. mai for tur. - En dag som for mange russ betyr en heidundrende avslutning med fest, moro og ofte en del alkohol.

Gavekort

Nå frister imidlertid Go Helse og reisebyrået Via Egencia med premier til russ som kan blåse grønt i politiets alkometer 17. mai.

- Førstepremien er et reisegavekort på 7 500 kroner, forteller Ellen Gamnes og Linda Harila, som med dette ønsker å oppfordre russ til å holde seg edru.

- Det går an å ha det artig på fest uten alkohol, poengterer de. I tillegg vil det også være et par premier fra Go Helse som edru russ kan vinne.

Blåse grønt

Politiet stiller med alkometer, og politibetjent Jørgen Hansen sier de er svært positiv til et slikt tiltak. Han understreker at apparatet er veldig ømfintelig.

- Du skal ikke ha noe i kroppen, dersom du vil blåse grønt, sier han. Blåsing og trekning vil foregå i Svømmehallen tidlig 17. mai, og både politi og premiesponsorer håper på lange køer.

Frister

Rødrussepresident, Fredrik Falle, Tord Nilsen og Fredrik Gærnæ fra svartrussen, mener det frister med en reise etter en slitsom og kostbar russetid.

- Det har jo vært kostbart dette her, så det hadde gjort seg med en avslapningsferie, enes de.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no