20. okt
JUBEL: KIFs guttelag jubler etter 1-0-seieren over HIF/Stein i Fefo-turneringen i Lakselv. (Foto: privat).
 
KIF gutter til topps i FeFo-turneringen
KIFs guttelag gikk søndag til topps i den prestisjefylte FeFo-turneringen i Lakselv etter å ha slått HIF/Stein 1-0 i finalen. KIFs småjenter tok bronse.

Publisert: 22.feb.2017 08:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:15

Ingar Henriksen, som sammen med Tor Morten Noste trener guttelaget, forteller at laget scoret tilsammen åtte mål på seks kamper, og hadde null baklengs. Men sluttspillplassen hang i en tynn tråd etter at KIF og Nordlys stod helt likt etter innbyrdes oppgjør og lik målforskjell i gruppespillet. Tidligere har guttelaget gått ut etter loddtrekning, men denne gangen hadde de flaksen med seg.

Bestemanns- og fair play pris

I semifinalen slo de Norild 1-0 etter skåring av Trym Dæhlin. KIFs mål i finalen stod Stian Riise bak. Henriksen sier at seieren i finalen over HIF/Stein var fullt fortjent.

- Det er lenge siden våre gutter har gått til topps i denne turneringen. Dette laget har mange lovende guttespillere som trolig aspirerer til A-laget i år, sier Henriksen. God fotball og god innsats er årsaken til denne triumfen, forteller en stolt trener.

Dessuten fikk KIFs målvakt Christian Bye Osakwe bestemannspris i turneringen. I tillegg vant kirkenesguttene Fair play prisen, en fortjeneste som gikk til det laget som utmerket seg gjennom god adferd både på og utenfor banen.

Bronse til KIFs småjenter

KIFsmåjenter tok bronse etter å ha slått HIF/Stein 1-0 i bronsefinalen. I semifinalen tapte KIF en jevn kamp mot Alta som ble avgjort på antall hjørnespark.

Det andre guttelaget til KIF møtte gode lag i gruppespillet og havnet til slutt som nummer fem. Heller ikke KIFs jente- og småguttelag maktet å spille seg til fram til A-sluttspillet.

Et sammensatt jentelag av Hesseng og Bjørnevatn vant sitt gruppespill og var nær ved å kapre medalje, men tapte for Bossekop i semifinalen 0-3 og for Alta 1 i bronsefinalen. Bjørnevatn IL småjenter ble nummer syv. BIls smågutter 1 og 2 spilte henholdsvis E -og C-sluttspill. Småjentene til Hesseng kom sist i gruppespillet. Hesseng IL hadde med to lag i smågutteklassen, men ingen kvalifiserte seg til de øverste sluttspillkampene.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no