13. des
HJEMMESEIER: Fra den gangen årets sølvplass ennå ikke var sikret. Hjemmekamp mot Salangen, som KIF vant 2-0.
 
KIF og BIL starter hjemme
Begge 3. divisjonslagene i fotball i Sør-Varanger starter 2016-sesongen på hjemlige baner.

Publisert: 31.des.2015 14:07
Oppdatert: 23.okt.2017 10:59

Kirkenes IF tar avspark 23. april på Kirkenes stadion. Motstander er Bossekop. Mens Bjørnevatn IL får sin første kamp to dager seinere, i Bjørneparken, mot Alta 2.

Satser på topp

KIF snuste alvorlig på opprykk i forrige sesong. Den siste kampen i høst endte uavgjort mot Skjervøy, men sølvplassen i serien var da allerede sikret, bak Tromsø 2. KIF endte med ni seire, ett tap og en uavgjort. Spillende trener Anatolij Anisimenko uttalte til SVA i høst at han var kjempefornøyd med KIFs beste sesong på fem år.

- Dette er virkelig noe å bygge videre på, sa han.

- Vi toppet tabellen ganske lang tid i løpet av sesongen. Bittert nok, så tapte vi den viktige hjemmekampen mot Tromsø 2. Det kostet oss opprykket.

Anisimenko sa også at de vil være en utfordrer til opprykksplassen også i neste sesong, som nå er under fire måneder unna.

Nye spillere

Bjørnevatn-spillerne var et stykke lenger unna opprykk i sin 2015-sesong. Men etter et par sesonger med trussel om nedrykk var trener Dag Helmer Mathisen fornøyd med årets femteplass i serien. Den siste kampen mot Porsanger i høst vant de med 8-0, men da stilte Porsanger også med bare ti mann på banen.

- En 8-0-seier er en perfekt inngang til en ny sesong. Vi skal fortsette å utvikle dette laget. Det er et bra potensial her, sa Mathisen til SVA etter sistekampen.

BIL fikk flere nye spillere helt på tampen av sesongen i 2015. Andreas Davidsen, med fortid som guttespiller for Rosenborg, og juniorene Sigurd Hoseth Schultz og Sindre Josefsen meldte alle overgang fra Hesseng til Bjørnevatn.

- Vi skal jo være tilknyttet juniorlaget, men med gode muligheter for trening med og spill for BIL, sa de to fornøyd.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no