24. okt
MÅLTYV: KIFs Audun Grønbech Bednarczyk. Her fra kampen mot Nordlys forrige helg.
Foto: Yngve Grønvik
 
KIF vant hjemme, BIL vant borte
Kirkenes flyttet Porsanger noen hakk ned på tabellen med Bjørnevatn hakk i hæl.

Publisert: 13.mai.2019 10:17
Oppdatert: 13.mai.2019 13:55

Trener Eivind Braaten Blix mente den første virkelige utfordringen kom denne helga, da Porsanger skulle komme på besøk. I NM-kvalifiseringa i mars slo de Kirkenes 3-0, og før møtet med KIF ledet de tabellen med tre seiere på tre kamper.

Det ble en jevn kamp på Kirkenes stadion. Hjemmelagets Brage Andreassen fikk kampens første mål etter 24 minutter, og da det gjenstod et kvarter stod det 2-2. Jørgen Nilsen Jerijærvi avgjorde kampen for KIF like før full tid.

Naboene i Bjørnevatn var også ubeseiret etter de to første rundene og hadde bortekamp mot Honningsvåg i helga. Det ble en tett og spennende kamp, der BIL og Dan Michael Randa tok ledelsen etter 9 minutter. Etter en times spill stod det 2-2. Deretter fikk BIL straffe, men vertene utlignet på nytt. BILs Fred Lassander avgjorde med en scoring på overtid og resultatet ble 3-4.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no