21. okt
RENOVERES: KIFs populære Vardenhytta vil i løpet av sommeren bli renovert slik at den kan stå klar for allmenheten i mange år framover. Foto: Privat.
 
KIF vil vedlikeholde Vardenhytta
Kirkenes idrettsforening vedtok på sitt årsmøte tirsdag kveld å vedlikeholde Vardenhytta.

Publisert: 13.mar.2017 11:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:16

KIF-leder Sven-Olav Olsen forteller at tidens tann har satt sine spor på Vardenhytta som nå nødvendiggjør noe renovering av hytta.

Vardenhytta

- Vi har satt av cirka 30.000 kroner til å reparere taket, ordne pipa og ildsstedet. Matriell og utstyr vil bli kjørt opp med skuter til hytta i vinter, og dugnadsarbeidet vil foregå utover våren og sommeren. En komite skal følge opp dette dugnadsarbeidet, sier han.

Hytta som har stått på Varden siden 60-tallet er fortsatt mye besøkt. Besøkende kan fyre opp i hytta. Den er åpen for allmenn ferdsel i vinter.

Kvinner i styret

Sven Olav Olsen ble gjenvalgt som leder for ett år til på KIFs årsmøte. Nestleder Cato Lindbäck ble også gjenvalgt. Kasserer Filip Dahlmeyer Nilsen (valgt i fjor og har ett år igjen). Per Erik Olsen fortsetter som styremedlem. Ny i styret er Atle Staalesen.

Foreløpig mangler styret kvinnelige medlemmer. Valgkomiteen fikk i oppgave å finne ny sekretær og et varamedlem. Begge disse må være kvinner for å opprettholde kjønnsbalansen i styret.

Gruppene

De ulike gruppene i klubben fikk følgende ledere:

Leder Håndball: Stine Isaksen Sandø, valgt for ett år i 2017

Leder Orientering: Fred Inge Eilertsen, valgt for ett år 2017

Leder aldersbestemt: Jørn Andre Tysdal, valgt for ett år i 2017

Leder senior fotball: Gruppa konstituerer seg selv.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no