9. des
(Foto: privat).
 
Kino på Prestøyhjemmet
Fredag 25. november var det klart for kino på Prestøyhjemmet. Demensforeningen i Sør-Varanger har gitt støtte til innkjøp av prosjektor og stort lerre...

Publisert: 01.des.2016 15:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:11

Fredag 25. november var det klart for kino på Prestøyhjemmet. Demensforeningen i Sør-Varanger har gitt støtte til innkjøp av prosjektor og stort lerret, noe som ble feiret med en flott kinokveld. Det ble trangt om plassen da 25 besøkende kom, men der det er hjerterom er det husrom! Det ble en flott kveld med latter, god pizza, og vin eller brus i glassene. De ansatte på avdelingene hadde disket til med god hjemmelaga pizza, og avdelingslederne Gunn Therese Olafsen og Jorunn Samuelsen ledet oss flott gjennom kinokvelden. Prestøyhjemmet er svært glade for støtten fra demensforeningen, dette gir muligheter for mange kinokvelder og temakvelder fremover. Det er ønske om både damenes aften, herrenes aften, musikk og dans, og selvsagt flere kinokvelder med noe attåt. Tusen takk, sier enhetsleder Lene Nilsen Holte i Sør-Varanger kommune i en epost til oss.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no