15. nov
KOMMER: Anita Skorgan spiller under Kirkenesdagene.
 
Kirkekonsert med Anita Skorgan
Anita Skorgan kommer til Kirkenesdagene i år.

Publisert: 21.mar.2014 13:39
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

– Vi gleder oss kjempemasse, dette kommer til å bli en virkelig spennende konsert, sier Torild Sesseng i styret i Kirkenesdagene.

Alle kjenner Anita

Alle har et forhold til Anita Skorgan, enten som komponist og sanger i mer enn tre tiår, som vidunderbarn på piano, som flere ganger Grand Prix-deltaker, eller nylig som deltaker i programserien «Hver gang vi møtes». Eller kanskje noen husker henne i jentegruppa Queen Bees, sammen med Marianne Antonsen og Rita Eriksen da de opptrådte på Varangerfestivalen.
Navnet hennes forbindes ofte med sterke melodier, en særegen sårbar formidlingskraft og ufravikelig kvalitetssans.

Nytt album

Onsdag er oppvarmingsdagen for Kirkenesdagene med den tradisjonelle kirkekonserten på programmet. I år kommer Anita Skorgan trio, bestånde av foruten henne selv Jon Willy Rydningen (keyboard) og Olav Torget (gitar).
Skorgan vil by på smakebiter fra hele sin lange artistkarriere. Publikum vil få høre hennes kjente og mindre kjente sanger, og som alle har det til felles at de har betydd noe spesielt i hennes musikalske liv. Her er dype daler, vide sletter, melodiøst og melankolsk, lett og lekent. Her er rytmiske oppsving og dynamiske solopartier. Hun vil også spille låter fra sitt nye album «La høsten være som den er».

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no