20. okt
KOR: Kirkenes kirkekor ble stiftet i 1995 og feirer sitt 20-årsjubileum neste år. Men jubileumskonserten er likevel på søndag.
 
Kirkekoret markerer nestenjubileum
Kirkenes kirkekor og Fossekallen på jubileumskonsert i Kirkenes kirke søndag kveld

Publisert: 20.mar.2014 14:19
Oppdatert: 23.okt.2017 10:37

– Vi kan ikke si at dette er noen jubileumskonsert, siden vi ble stiftet i 1995. Men du kan jo si at vi nesten er 20 år, slik at det blir en nestenjubileumskonsert, sier dagens dirigent i kirkekoret og kantor i Sør-Varanger menighet, Alla Sukhomlina.

Vidt

Dette blir en konsert som vil spenne vidt på den musikalske buen. Kirkekoret skal framføre stykker for sopransolister og orgelmesse av Joseph Haydn og det vil også bli sunget musikkstykker av de klassiske russiske komponistene Sergej Rakhmaninov, Pjotr Tschaikovsky og Anton Arenski. I tillegg vil Fossekallen bidra med finsk og samisk musikk.
– Jeg tror det blir en konsert med noe for enhver smak, sier Alla Sukhomlina som håper at mange vil komme til kirka for å se og høre kor og musikk.

Tidligere dirigent

I tillegg til Alla Sukhomlina (som tok over dirigentstokken etter Henning Holm) vil kirkekorets tidligere dirigent, Katharina Bartsch (nå i Fossekallen) bidra. Det vil også tidligere kantor, Vegard Bye.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no