11. des
PÅ TURNÉ: Blir det Kirkenes som får avslutningskonserten i år? Konkurransen startet mandag denne uka.
 
Kirkenes i konkurranse om storkonsert
Også i år legger VG-lista Topp 20 opp til en konkurranse blant landets byer om å få den store avslutningskonserten.

Publisert: 07.apr.2016 19:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

Rådhusplassen er stedet for denne konserten hver sommer, men de tar også konserten ut på turné, først og fremst til de store byene, Bergen, Trondheim og Stavanger. I tillegg vil de besøke én by til i Norge, som avslutning på turneen. Hvilken by det blir, bestemmes gjennom en konkurranse der det gjelder å lage mest mulig kreative innslag om sin by.

I hele landet er det 118 byer og steder som er plukket ut til konkurransen. Det er steder der Coop Extra har en butikk. Disse er samarbeidspartnere til VG.

I Finnmark er det seks steder som er aktuelle. Kirkenes er ett av dem. De andre er Alta, Hammerfest, Vadsø, Lakselv og Kautokeino.

- Stedet som klarer å vise det største engasjementet gjennom bruk av kreativitet i innsendte bidrag, vinner, sier Øyvind Solstad i en pressemelding. Han er ansvarlig for sosiale medier i VG.

- Vi ønsker at så mange som mulig lager bilder og videoer og benytter sitt steds hashtag.

Konkurransen startet mandag denne uka og varer i tre uker. Det er to år siden konkurransen gikk sist. Da var det Sortland som vant.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no