9. des
PRISMOTTAKERE: Vibeke R. Danielsen , Olav Thomassen, Lill Tove Børresen og Helga Kjøren ved radiolog-avdelingen.
 
Kirkenes-radiologer fikk fagprisen
Diplom og 50 000 kroner fra Finnmarkssykehuset.

Publisert: 08.jan.2015 14:42
Oppdatert: 23.okt.2017 10:46

Radiologene ved Kirkenes sykehus, med Vibeke Danielsen i spissen, har fått Finnmarkssykehusets fagpris for 2014. De 50 000 kronene skal gå til faglig utvikling.

Vinneren må kunne vise til utmerket arbeid innen behandling, utdanning, læring og mestring eller forskning, ifølge en pressemelding fra Finnmarkssykehuset.

- Radiologisk avdeling ved Klinikk Kirkenes har en svært høy radiologfaglig kompetanse og et svært godt utviklet radiologfaglig tilbud til pasientene. Avdelingen gir et bredt tilbud fra de mest vanlige undersøkelsene til avansert CT- og MR-undersøkelser samt intervensjon (ulike biopsier og drenasjer), hele døgnet og alle dager, står det i juryens uttalelse.

Finnmarkssykehuset skryter av at de har en sterk gruppe radiologer, mens sykehus andre steder i landet sliter med sviktende radiologdekning. I dag er det tre faste radiologer. Enda en ansettes på våren, og den femte ved neste vinter. De utdanner også leger i spesialisering.

Prisen ble overrakt under direktørens årlige tale til foretaket rett for jul. To andre priser ble delt ut samtidig: Solstråleprisen til ortopedisk overlege Cherzad Malek i Hammerfest, og HMS-prisen til Distriktspsykiatrisk senter i Tana og Senter for drift og eiendom i Tana.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no