9. des
IKKE SØR-VARANGER: Bildet i artikkelen har et flott nordlys, men bildet er tatt i Lofoten og er av Olstind. (Foto:Cody Duncan)
 
Kirkenes settes på verdenskartet
På National Geographics hjemmeside tilbyr de nå en fotografisk reise over hele verden. De besøker 24 steder i verden, og Kirkenes er ett av de.

Publisert: 06.okt.2016 07:00
Oppdatert: 23.okt.2017 11:09

På nettsiden kan reiselystne nå oppdage verden på 24 timer.

Musikk i gatene på Cuba, løver i Tanzania, Shang Yuar-festivalen i Kina og Namib-Naukluft nasjonalpark i Namibia er noen av stedene som nevnes i artikkelen. Også Norge er med på den fotografiske reisen. Nærmere bestemt Kirkenes og snøhotellet.

«I ekstreme Norge, 400 kilometer nord for Polarsirkelen, kan du oppleve rom laget av snø og hytter med panoramautsikt. Her kan du se nordlyset i komfortable omgivelser, eller gå tur langs kanten av en arktisk fjord med noe varmt å drikke i koppen», kan National Geographic fortelle.

Hvert sted de besøker, har også et flott bilde hentet fra det aktuelle stedet. Til tross for god omtale og fristende aktiviteter, er bildet fra artikkelen om Norge ikke helt i samsvar med hva de kan forvente seg dersom de kommer til Kirkenes. Bildet de har brukt er av Olstind i Lofoten.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no