20. okt
LITT ANNERLEDES: Velkommen til Kirkenes-skiltet er dekt av noe rødt, og en hel del ballonger. Ved nærmere tilsyn ser man at det er russekort som står for rødfargen
 
Kirkenes-skiltet fullt av russekort
Et av de mest synlige russepekene var uvanlig forseggjort i år.

Publisert: 16.mai.2013 14:12
Oppdatert: 23.okt.2017 10:44

Det er blitt russetradisjon å dekorere «Velkommen til Kirkenes»-skiltet hvert år før 17. mai. Det har tatt forskjellige former de siste årene: I 2011 gjorde russen skiltet midlertidig til "Velkommen til Näatamo". Dette årets skiltpek skiller seg imidlertid ut som et av de mest imponerende så langt. Russen har nemlig tatt av russekort-overskuddet, og har dekt så godt som alle bokstavene med de røde kortene.

– Det var noen medruss som var der ute en time eller to om kvelden 15. mai. Det er for moro skyld, ikke for å ødelegge, forteller russepresident Glenn Osakwe.

– Jeg så det selv på Facebook. Ganske pent, egentlig, synes han.

Idet SVA snakker med russepresidenten 16. mai, har det ikke kommet inn så mange reaksjoner. Men Osakwe regner med at de kommer etter hvert.

– Det blir interessant!

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no