18. nov
BELYSE: Spesialenheten for politisaker skal belyse om politiet gjorde en god nok jobb før drapene i Kirkenes natt til mandag.
 
Kirkenessaken sendes til Spesialenheten
Politimesteren i Finnmark har besluttet å oversende politiets håndtering og kontakt med den 37 år gamle kvinnen som ble funnet drept sist mandag i Kirkenes, til Spesialenheten for politisaker.

Publisert: 01.sep.2016 11:17
Oppdatert: 23.okt.2017 11:08

– Ut fra situasjonen og de spørsmålene som er reist rundt politiets kontakt med 37-åringen i forkant av drapet, har jeg funnet at det riktig å sende saken over til Spesialenheten for politisaker, på eget initiativ. Det er nødvendig å få belyst om politiet har håndtert situasjonen på en riktig måte, og om vi har gjort nok for å forstå situasjonen i vår kontakt med kvinnen, sier politimester Ellen Katrine Hætta i Finnmark Politidistrikt i en pressemelding.

Politimesteren mener det er viktig at politiet møter folk på en måte som gjør at politiet selv klarer å fange opp og vurdere mulige trusselsituasjoner.

Vi kommer tilbake med mer om denne saken i lørdagsavisa.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no