8. des
SPORTSENTUSIAST: Per-Eirik Koi så vi sist som fotballpublikum i vår.
Foto: Håvard S. Mækelæ
 
Kjempet om poker-millioner i Malta
Per-Eirik Koi var på tredjeplass blant 2074 spillere før finalen tirsdag.

Publisert: 07.nov.2017 13:50
Oppdatert: 08.nov.2017 08:39

Klokka 15:00 i dag tirsdag, setter ni pokerspillere seg rundt bordet i det som kalles "Battle of Malta". Den siste uka har det lille middelhavslandet vært vertskap for en svær pokerturnering, som i år samlet 2074 spillere fra flere land.

OPPDATERT: Koi røk ut i løpet av ettermiddagen, og havnet på sjetteplass i turneringen.

Tre nordmenn har kommet seg til finalen, og høyest av dem er kirkenesværing Per-Eirik Koi. Med 7 665 000 chips å rutte med, er han så langt på tredjeplass i kampen om selve førstepremien på 200 000 euro - pene 1,9 millioner kroner, ifølge Pokerlistings.

Stor forbedring

Koi har lang pokererfaring, og dette er heller ikke hans første gang i Battle of Malta. Forrige gang han var med på turneringen, i 2015, klarte han seg til 38. plass. Nå har han imidlertid god sjanse på hovedpotten.

Uansett om Koi spiller seg helt til topps eller ikke, ligger han an til å tjene godt på turneringa. Det er totalt rett over 1 million euro i premiepotten, inkludert selve førstepremien.

De som ligger på første og andre plass ligger hakket over resten. De to israelerne Nadav Lipszyc og Avihai Benshoham har henholdsvis 11,6 millioner og 10,7 millioner chips å spille med i finalen.

Live-finale

Her ser du livestream fra Battle of Malta-finalen!

Se direktevideo fra BattleofMalta på www.twitch.tv

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no