12. des
ULYKKE: En personbil har kjørt utfor veien i Jarfjord. Politiet melder om ukjent skadeomfang.
 
Kjørte over asfaltkant og ut av veien
En voksen lettere til moderat skadd, et barn lettere skadd.

Publisert: 29.sep.2015 11:55
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

Klokken halv elleve tirsdag formiddag rykket nødetatene ut til en utforkjøring i Jarfjord, rett utenfor Jarfjordbotn. Det ble satt i gang trafikkdirigering på veien ved ulykkesstedet mens rednings- og etterforskningsarbeid pågikk.

Det var en personbil med en voksen sjåfør og ett barn i som kjørte utfor. Bilen hadde havnet på siden blant trærne langt utfor veien, med store materielle skader.

Både sjåføren og barnet var imidlertid ved bevissthet da de ble fraktet til Kirkenes sykehus. Politibetjent Fure forteller at sjåføren hadde skader i skulder og arm.

Sjåføren er lettere til moderat skadd, og barnet er lettere skadd, forteller kommunikasjonsrådgiver Eilert Sundt i Finnmarkssykehuset. Begge er stabile, men blir liggende over natta på Kirkenes sykehus.

Politibetjent Robin Fure var blant de som gjorde undersøkelser på stedet. Han bekrefter at det virker som om bilen har kommet over asfaltkanten på egen side av veien, og så mistet kontrollen og kjørt ut på andre siden.

Fure fortalte rett før klokken 12 at politiet var ferdig med det meste av oppmålinger. Da hadde også en bergningsbil kommet til stedet for å frakte vekk bilen.

- Så fort vi får bilen ut av veien, åpner vi veien igjen. Det skal ikke ta veldig lang tid, sa han da.

Politiet vil også foreta avhør av sjåføren etter hvert.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no