18. nov
Arkivfoto: Trine Hamran
 
Klart for innflytting i nye Kirkenes sykehus
Finnmarkssykehuset starter i september innflyttingen i nye Kirkenes sykehus.

Publisert: 04.sep.2018 12:19
Oppdatert: 04.sep.2018 12:22

Flytteplanen går over omlag fire uker og innebærer alt fra å gjennomføre prøvedrift av operasjonsstuer og medisinsk teknisk utstyr, til flytting av pasienter.

I samråd med fagfolk på Kirkenes sykehus iverksettes flytteplanen i siste halvdel av september, i henhold til planene, skriver Finnmarksykehuset i en pressemelding.

– Å flytte et sykehus er et omfattende prosjekt, som krever god logistikk og planlegging, samt mange hjelpende hender. Med oss på laget har vi engasjert lokale lag og foreninger som vil bistå oss med den fysiske flyttingen. Selve flyttingen skjer i henhold til en detaljert plan, sier Lill-Gunn Kivijervi, prosjektsjef.

– Nå gleder vi oss til å flytte inn i et nytt og moderne sykehus, og det er gledelig at statsministeren og helse- og omsorgsministeren deltar på den offisielle åpningen 12. oktober, sier klinikksjef Rita Jørgensen i Kirkenes.

På åpningsdagen blir det i tillegg en åpningsfest for ansatte, og senere vil Finnmarkssykehuset invitere alle innbyggerne til åpen dag i det nye sykehusbygget.

– Det vil da bli anledning til å få en omvisning for å se hvor flott det har blitt, sier Jørgensen

Pasienter som er innkalt til time må forholde seg til innkallingsbrevet. Finnmarkssykehuset tar kontakt dersom det blir endringer. 

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no