7. des
 
Klart for rockabilly på byen lørdag kveld
I to år har Kjell Arne Selfors og sønnen Andreas jobbet for å få store rockabilly-band til Kirkenes. Lørdag blir det konsert med flere store navn på plakaten.

Publisert: 05.apr.2019 09:27
Oppdatert: 05.apr.2019 09:42

– Det var for to år siden vi kom i snakk med Black Raven, forteller Andreas Nordnes Selfors. Han og pappa Kjell Arne er ihuga rockabilly-fans, og var den gang på rockecruise tur-retur Stockholm - Åland.

KJENTE BAND

Black Raven var det første tyske revivel- rockbandet som ble kjent utenfor eget land kan Andreas fortelle. De har blant annet vært backing band for vokalisten Graham Fenton, når han ikke opptrer med sitt eget ban.

John Lindberg Trio er stor i Skandinavia. Lindberg er ikke så gammel, men begynte som 13-åring.

Teancats fra Elverum er et godt voksent band. De la egentlig opp allerede i 1996, men begynte på igjen i 2016.

Som vi forstår, med slike storheter på scenen, skal det lokale publikum være glade for at noen legger så stor innsats i å få til dette arrangementet i byen.

Lang vei fra start til mål

– Ideen om å lage en konsert med Black Raven i Kirkenes kom da, kan de to fortelle. Det har vært mye frem og tilbake i løpetav disse to årene. Men før jul tok det av.

– Etter mye av og på falt alt på plass i ei jækla fart, sier Andreas. Han sendte ei liste med aktuelle datoer, og valget fra Tyskland ble 6. april.

Da begynte også arbeidet med å skaffe flere band. Det falt og påplass. På scenen på Ofelas vil også svenske John Linberg Trio og Teencats fra Elverum stå i løpet av lørdagskveld.

Vil ikke gå med overskudd

Far og sønn Selfors er klar på en ting: Dette er et arrangement som ikke vil gå med overskudd. Det koster en del å få hele tre band opp til Kirkenes for å opptre en kveld.

– Vi får inn noen billettinntekter, men dette er noe vi gjørfordi vi har lyst til det, sier de. De har inngått et samarbeid med Ofelas, men har ingen sponsorer i ryggen. I tillegg mnå de konkurrere med solskinn og hyttehelg. Håpet er likevel at mange kommer og deltar på dette store arrangementet.


 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no