9. des
Sommerbåt: Klassekampen legger ut fra Kirkenes 7. juli, og skal innom blant annet Vardø, Vadsø, Honningsvåg og Alta. Turneen avsluttes i Tromsø. Foto: Klassekampen.
 
Klassekampen legger til kai i Kirkenes
Klassekampen melder at avisen besøker Kirkenes med sommerbåten i juli. Avisen går fra havn til havn i hele sommer langs Finnmarkskysten.

Publisert: 08.jun.2018 10:28
Oppdatert: 08.jun.2018 10:36

7. juli legger Klassekampen ut på tur med skuta Goxsheim fra Kirkenes. Planen er å reise Finnmarkskysten rundt. Som mannskap tar avisen med seg journalister, fotografer og redaktører.

I hver havn på turen blir det debattmøter, konserter og kulturinnslag, melder avisa fredag.

I Kirkenes er planen å blant annet ha debatt med temaet "Venn eller fiende" om det russiske forholdet på Terminal B. I panelet skal Marie Sneve Martinussen, nestleder i Rødt, Rune Rafaelsen, ordfører i Kirkenes, Simen Tallaksen, nyhetssjef i Klassekampen og Thomas Slensvik fra Forsvarets høgskole delta.

- Finnmark er en region som ofte blir glemt av mediene, så det er for å tvinge oss selv til å ha arrangementer der, uttaler avisen til Medier24.

- Akkurat nå brenner det i Finnmark. Bare se på den pågående regionreformen, altså sammenslåingen av Finnmark og Troms, luftambulansekrisa og de store, langsiktige spørsmålene knytta til fiske, tilgang på naturressurser, kull og olje, sier arrangementsansvarlig i Klassekampen, Mikkel Øgrim Haugen, til Medier24.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no