23. okt
 
Knuste politibilrute og tisset i heis
En mann står tiltalt for trusler, hærverk, dop og mer.

Publisert: 19.sep.2015 18:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:55

En mann fra Sør-Varanger er tiltalt for en lang rekke trusler mot både politi og sivile, hærverk, besittelse av narkotika og våpen, og vold mot politibetjent. Hendelsene strekker seg over både 2013 og 2014.

Ifølge tiltalen skal han blant annet ha uttalt til en politibetjent at hvis ikke et beslag var klart for utlevering dagen etter, skulle han ta med seg et balltre på politistasjonen og knuse alt. Han nevnte at han bar spesielt nag til betjenten på telefonen, og at han «driter i om han havner i fengsel».

I tiltalen står det videre at han knuste en rute på en av politiets patruljebiler en måned senere. Da han ble lagt i bakken, sa han at han skulle drepe politibetjentene. «Kirkenes er ikke stort, jeg finner deg», skal han ha sagt til en av dem.

Tidligere på året hadde han kastet en politibetjent i bakken.

Mannen er også tiltalt for å ha oppbevart 80 gram hasj og 104 gram marihuana i en bag på Kirkenes flyplass, for å ha fått tilsendt 7 gram cannabis i postforsendelse, og for å ha kjørt bil i medikamentrus og uten førerkort.

Til slutt er mannen tiltalt for å ha tisset i heisen på Thon hotell i januar i fjor.

Rettssaken går 24. november i Øst-Finnmark tingrett.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no