14. okt
 
Lastebil veltet ved Elvenes Bru
OPPDATERT: Bergingsarbeid og opprydding satt i gang.

Publisert: 02.nov.2016 10:40
Oppdatert: 23.okt.2017 11:10

110-sentralen meldte om en trafikkulykke på Elvenes klokken halv elleve onsdag formiddag.

Lars Rune Hagen ved Finnmark politidistrikts operasjonssentral forteller at det er en lastebil som er veltet. Det var ikke noen personskader, men noe diesel har lekket ut.

På stedet får SVA vite at lastebilen hadde ett hjul utenfor asfaltkanten i en sving. Da den skulle svinge opp igjen, satte hjulet seg fast. Lastebilen sto stille da den tippet over, og sjåføren klarte seg uten noen skrammer.

Lastebilen er eid og ble kjørt av Hivand Maskin. Politiet forlot stedet idet de hadde forsikret seg om at alt var på plass, og Hivand Maskin tar seg av opprydningen, ifølge mannskap på stedet.

Uhellet skjedde på veien inn mot Jakobsnes, rett i nærheten av krysset på Elvenes. Traileren lå utenfor veien, og sperret ikke trafikk før redningsarbeidet startet. Da ble veien sperret en kort stund. Det skulle imidlertid ikke skape store problemer:

- Det er generelt ikke så mye trafikk i området, sier Hagen.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no