10. des
REKORD: Tallene er ikke klare, men det kan slås fast at det ble rekorddeltakelse på årets Grenseløsfestival. Bildet er fra Åge-konserten lørdag kveld. (Foto: Martin Gramnæs).
 
Leste hilsninger med tårer i øynene
- Det har vært helt sykt, sier en rørt Stian Labahå om helgas festival.

Publisert: 07.sep.2015 22:00
Oppdatert: 23.okt.2017 10:55

Tallene er ikke klare, men at det blir publikumsrekord, er festivalsjefen ikke i tvil om når avisa ringer mandag formiddag.

Fullt kjør

Og selv om folk flest er tilbake i normalt gjenge etter helga, er ikke Labahå ferdig.

- Vi rigget ned til fem i morges, og nå er det å levere tilbake diverse utstyr, så i dag er det fullt kjør, forteller han, men klager på ingen måte over det.

- Det har vært helt fantastisk. Jeg satt i går og leste hilsninger med tårer i øynene. Det er så mange fornøyde folk, forteller han. Labahå er klar på at de nå har klart å ta festivalen til en ny dimensjon.

Nesten knirkefritt

Det har vært mye jobb, og hele festivalhelga gikk nesten på skinner.

- Vinen vi bestilte, dukket ikke opp, og noe teknisk utstyr landet ikke på flyplassen før et par timer før konsertstart, men vi løste det, forteller han. I alt har rundt 150 mennesker vært i sving under festivalen for å få arrangementet til å gå rundt. Omlag 100 hver festivaldag.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no