13. des
 
Leteaksjon i Neiden avblåst etter kort tid
Den ene skuteren etter den andre havarerte, og plutselig var to menn savnet. Politipatruljen var på vei ut da vennene endelig fant dem.

Publisert: 02.apr.2017 22:20
Oppdatert: 23.okt.2017 11:17

Politiet meldte søndag kveld om at de satte i gang søk etter to personer i området Neiden-Sanden. De to skal ha fått skuterhavari.

De savnede var to menn som kjørte på hver sin skuter til finsk side av Neiden, fra Sandnes. På vei dit fikk de motorhavari på den ene skuteren, og da begynte de å kjøre tilbake med den andre skuteren.

Men så stoppet også den andre skuteren.

Venner av de to hadde kjørt i området for å lete etter dem, men klarte ikke å finne dem, ifølge politiets operasjonssentral. Det var disse vennene som meldte fra om de savnede skuterkjørerne klokken ti over ni på kvelden.

Men klokken halv elleve samme kveld kunne politiet melde at mennene var funnet i god behold. Det var de savnedes venner som fant dem.

Det var ikke kritiske forhold i området, tross at det var relativt kaldt i området, med 12-15 minusgrader. Politiet meldte om greit vær, med lite vind og noe skydekke. De to skuterkjørerne skal også ha vært turvante.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no