8. des
FUNDAMENT: Betongarbeid og fundament er på plass til lyskasterne i Bjørneparken. Prosjektleder Pål Waatsveen i Bjørnevatn IL er godt fornøyd.
 
Lys i Bjørneparken
Bjørnevatn IL jobber med lys i Bjørneparken. Forhåpentligvis vil lyspunktene stå klare i løpet av adventstiden.

Publisert: 13.okt.2015 13:15
Oppdatert: 23.okt.2017 10:56

- Dette har vært en lang prosess. Vi begynte i fjor å søke spillemidler. Med god hjelp av Harald Sørensen i Sør-Varanger kommune så fikk vi gjort alt av papirarbeide, sier prosjektleder i Bjørnevatn IL, Pål Waatsveen.

Seks lyspunkt

Totalt er det seks lyspunkt og 14 master som skal opp. Totalt koster prosjektet 700 000 kroner. Da er dugnadsarbeidet inkludert. Prosjektlederen roser dugnadsarbeiderne for jobben de har gjort.

- De har gjort en kjempejobb. Kommunen bevilget forskudd og vi bestilte utstyret og nå er vi i full gang. Betongarbeid og fundamentene er laget. Dette gjøres på dugnad, så vi er ikke helt sikre på når vi får det ferdigstilt. Men innen utgangen av november bør det meste være gjort, sier Waatsveen.

Bu og mer lys

BIL vil også bygge en speakerbu i løpet av vinteren. Om ikke dette er nok skal de også i gang med lyssetting av den gamle grusbanen, som brukes av hundeklubben og til skikaruseller.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no