11. des
IKKE I ÅR: «King of Watercross»-løpet blir avlyst dette året. Her fra et tidligere arrangement. (Foto: Marianne Bergseth)
 
Må avlyse «King of Watercross»
Kirkenes Motorklubb har avlyst vannskuter - dragløpet og -ovalløpet «King of Watercross», som skulle vært avholdt under Kirkenesdagene.

Publisert: 29.jul.2013 16:03
Oppdatert: 23.okt.2017 11:03

Grunnen er todelt, ifølge klubbleder Stein Johnsen.

- Den ene grunnen er at vi ikke hadde nok personell. Det må mye folk til for å gjennomføre slike løp, på grunn av sikkerhetskravene, forteller Johnsen.

- Den andre grunnen er at svært mange kjørere skal være påmeldt til et tilsvarende arrangement i Sodankylä samme helg. Det kan være at det er en festivalhelg samme helg der nede, sier klubblederen.

Tidligere år har de også merket at det var få finske kjørere på løpet deres når Sodankylä-løpet var i gang, men ifølge Johnsen har de klart å lokke til seg de norske kjørerne med gode arrangementer. Det fungerte ikke denne gangen.

Kirkenes Motorklubb var sent ute med å søke tillatelse fra kommunen om å få holde løpet. Den som var ansvarlig for søknaden hadde rett og slett glemt å levere søknaden. Men Stein Johnsen sier at det ikke har noe å gjøre med avlysningen.

- Det var ikke det som stoppet løpet. Så vidt jeg hører, hadde vi fått muntlig godkjenning, sier han.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no