17. okt
KAKEFEIRING: God stemning og kakefeiring på Kirkenes Næringshage. Arve Tannvik i næringshagen flankert av direktør i Innovasjon Norge, Linda Beate Randal og Seniorrådgiver Steven Åsheim. (Foto: Martin Gramnæs).
 
Må være der det skjer
Innovasjon Norge vil ha fast kontordag i Kirkenes hver tirsdag framover.

Publisert: 17.jun.2015 06:30
Oppdatert: 23.okt.2017 10:52

- Det er etterspurt av lokale bedrifter, så nå er vi på plass, sier direktør i Innovasjon Norge Finnmark, Linda Beate Randal. Tirsdag denne uka var første dag.

Besøke bedrifter

Planen er nå at de skal besøke forskjellige bedrifter i kommunen, og det er også mulig for bedriftene å ta kontakt med Innovasjon Norge for et besøk.

- Vi vil dra på besøk til dem vi kjenner og ikke kjenner, slik får vi høre om det er noe vi kan hjelpe dem med, sier hun. De ønsker å være inviterende og lette å nå.

- Vi ønsker å snakke med bedriftsledere og etablerere i en tidlig fase. I 2015 har vi hatt faste kontordager i Hammerfest hver onsdag. I starten hadde Randal, - som selv bor i Kirkenes, en fast kontordag i Kirkenes hver fredag.

- Men jeg reiser mye i jobben, så det ble mye av og på. Vi fant ut at vi måtte gjøre det mer organisert.

Kurs

Kontoret er lokalisert i Kirkenes Næringshage. Vegg i vegg med Arve Tannvik som er daglig leder i næringshagen. Han er veldig fornøyd med sin nye «nabo».

- Dette styrker Sør-Varanger veldig, kommenterer han og legger til at de er i ferd med å ansette enda en prosjektleder. I tillegg til kontordag i Kirkenes, driver Innovasjon Norge også med mye kursvirksomhet. Tirsdag ble for eksempel gründerseminaret «Fra idé til marked» arrangert i Kirkenes.

- Det er viktig for oss å være der det skjer, avslutter Linda Beate Randal.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no