6. des
FEIRET: Toppscorer Dan Michael Randa (t.v.) og kaptein Hallvar Karikoski.
 
Spillerne valgte Dan Michael Randa
Dan Michael Randa ble årets spiller i Bjørnevatn IL.

Publisert: 09.okt.2017 12:28
Oppdatert: 09.okt.2017 15:35

Årets sesong var en av de beste i lagets 100-årige historie.

Med to kamper i NM-kvaliken laget Bjørnevatn IL 61 mål. 59 av dem var spillemål og to var straffer. Ingen selvmål. Snittet totalt var 2,4 mål per kamp og målforskjell i serien 57-7.

Dan Michael Randa ble kåret til årets spiller av spillerne selv, og han sørget for 25 mål på 20 kamper. 23 av dem kom i serien, og det holdt til delt førsteplass på toppscorerlista i årets 4. divisjon, ved siden av Stein-Arne Mannsverk (Tverrelvdalen). Deretter fulgte KIFs Brage Andreassen (18 mål).

Årets mest verdifulle spiller ble keeper Sarunas Jurevicius. Av fem straffer ble det null mål. Hver kamp hadde en til tre alene-med-keeper-situasjoner, men ingen klarte å score på keeperkjempen til BIL.

Årets unge spiller ble Kabamba Tumba Kalabatama (15) som spilte 12 A-lagskamper og laget 6 mål. Han spilte i tillegg seks B-kamper der han laget 8 mål.

 

Nyhetstips hele døgnet: 909 90 700 //  Gå til tips-siden

Kontakt oss: 78 97 07 00 (sentralbord)

Redaksjonen: redaksjon@sva.no
Sør-Varanger Avis arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Sør-Varanger Avis har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til..
 
Sør-Varanger Avis bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her.
 
Les vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no